7 храни за отслабване

Ако в момента отслабвате, ви предлагаме 7 храни, които ще помогнат в начинанието ви.

храни

1 . Овес. Това е една от зърнените култури, които е препоръчително да ядете, независимо дали сте на диета или не. Богат е на разтворими фибри. Овесът се обработва бавно от стомаха, поради което ни държи сити за няколко часа. Не произвежда холестерол, нито съдържа мазнини.

За да отслабнете – био- продуктът „Диетин- комплект“. ВИЖ ТУК

2 . Яйца. Хората, които са на диета за отслабване, свалят 2 пъти повече тегло, когато закуската включва едно яйце на ден, благодарение на високата концентрация на животински протеини.

3 . Обезмаслено кисело и прясно мляко. Отслабването и запазването на мускулната маса се повлияват от приема на обезмаслено мляко, което е богато на полезните калций, витамин Д и протеини.

4 . Ябълки. Плодът е богат на фибри, затова се яде половин час преди хранене, за да усетите как ви засища. Така ще ядете по- малко. Благодарение на съдържанието на пектин, като се смеси с вода, регулира количеството липиди в кръвта и холестерола. Нейните антиоксидантни свойства допринасят за спиране на увеличението на глюкозата, месовисокото кръвно и холестерол.

5 . Червено месо. Позволено е, стига да не съдържа тлъстини. Благодарение на протеините в червеното месо поддържа мускулната маса. Разбира се, трябва да се съчетае и с правене на упражнения.

6 . Канела. Ако добиете здравословния навик да взимате от 1/4 до 2 ч.л. канела на ден, ще получите най- различни положителни свойства – увеличаване на инсулина, намаляване на холестерола с 25%. Разбира се, канелата много помага за отслабването.

7 . Бадеми и масло от бадеми. Ако ядете по една печена филия, намазана с масло от бадеми, ще получите добро количество протеини. Това ще ви помогне да избегнете прекаляването с въглехидрати през деня.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *