6 вида спорт за ефективно отслабване

karane-na-kolelo-1

Отслабването изисква не само балансирана диета, но и комбинирането й с определени видове спорт, подходящи за целта.

1. Ходене. Чрез ходене можете да изгаряте между 2,5 и 10 калории дневно, в зависимост от теглото и нивото на полаганото усилие. Колкото по- голяма е скоростта на ходене, толкова повече калории се изгарят.

2. Тренировка за сила. Правенето на упражнения с гирички е добър начин за изгаряне на мазнини и постигане на желаното тегло. В зависимост от продължителността на тренировката ви, тежестите и силата, която прилагате, можете да изгаряте до 10 калории в минута. Освен това е чудесен начин за ускоряване на метаболизма.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

trenirovka-dupe

3. Тичане и скачане на въже. Това са отлични варианти за отслабване и топене на мазнините. За един час можете да изгорите средно по 300 калории. Първо трябва да загреете мускулите, за да избегнете крампи и разтежения.

4. Зумба и аеробика. Танцуването е дейност, при която се изгарят много калории. Зумбата и аеробиката са много подходящи варианти, с които можете да изгаряте средно по 300 калории.

5. Плуване. Това е едно от най- сложните упражнения. Помага не само да работим мускулите, но и за функционирането на белите дробове. С него можете да изгаряте до 15 калории на минута.

6. Каране на колело. Помага за стягането на краката и бедрата. С него можем да изгаряме до 15 калории на минута. Ако нямате къде да карате колело, отидете в най- близката ви фитнес зала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *