6 топ храни за отслабване

otslabvane-tyalo

Храните за отслабване ни помагат да активираме метаболизма си, да изгаряме повече калории и да избегнем проблем като наднорменото тегло. Нека видим 6 от най- препоръчваните храни за отслабване:

Ябълков оцет

Този продукт може да се използва за много неща у дома. Получава се чрез ферментация на пресни ябълки. Източник е на минерали, витамини, ензими и аминокиселини. Заради високото съдържание на хранителни вещества и аминокиселини, продуктът е идеален за здравословното изгаряне на мазнините и отслабването.

Изберете ябълков оцет с високо качество, тъй като това означава, че няма много добавени вещества.

Плодове

Много са важни за диетата за отслабване. Можем да ги ядем по всяко време на деня и са идеални, когато огладнеем от нерви. Сред най- нискокалоричните плодове са: пъпеш, диня, горски плодове, ябълки, кайсии. Умерено яжте банани и авокадо, тъй като съдържат малко повече калории.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

plodove-za-dieta

Зеленчуци

Също са много полезни за отслабването. Зеленчуците са нискокалорични и богати на витамини, минерали, антиоксиданти и други важни вещества. Изяжте 5 порции на ден, за да нямате проблеми с килограмите. Най- добре е да се консумират сурови.

Риба

Определени видове риба са изключително важни за диетата ни за отслабване. Богати са на полезни вещества и ни осигуряват качествени протеини. Ето някои от най- препоръчваните: сардини, херинга, сьомга, скумрия, риба тон.

Приготвянето на рибата също е много важно. Избягвайте пърженето и панирането. Най- добре на фурна или на скара.

Аспержи

Притежават диуретични и пречистващи свойства. Консумацията на аспержи помага при задържане на течности, стимулира изхвърлянето шлаки от тялото. Подтиква метаболизма да изгаря по- лесно калории.

Яйца

Въпреки че има много митове, свързани със свойствата им, истината е, че помагат за отслабването. Богати са на витамин В12, който контролира метаболизма. Съдържа протеини, които са важни за образуването на мускулна маса и подобряват физическата издръжливост. Избягвайте пържените яйца.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *