6 съвета на експертите по хранене за интелигентно отслабване

otslabvane-polezni-saveti

Учените обикновено са на едно мнение по отношение на диетите – че не са особено ефективни за трайно отслабване. Нека разгледаме кои са последните научни открития, които разкриват кои навици помагат за отслабването и кои ни пречат:

1. Променете навиците си. Повечето навици на съвременния човек водят до напълняване. Ако започнете да променяте нездравословните си навици, това веднага ще се отрази положително на фигурата ви. Всяка седмица променяйте по един навик. Така ще се приближите повече до отслабването. Промените изискват време.

2. Спрете да броите калории. Най- добрият начин да отслабнем, е като спрем да броим калориите и да обръщаме повече внимание на глада си. Ако не сте гладни, не е необходимо да ядете. А ако вече сте сити, няма защо да продължавате да го правите.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

hrani-koja

3. Слезте от колата. За да отслабнете, трябва да се движите. Това не означава, разбира се, че трябва да спите във фитнес залата. Можете да започнете да използвате по- често краката си и градския транспорт, вместо автомобила. Новите изследвания показват, че ходим с 2 часа и половина по- малко от предишното поколение.

4. Променете заобикалящата ви среда. Чиниите – по- малко, плодовете – във фруктиера на масата, зеленчуците – на преден план в хладилника. Избягвайте да купувате вредни храни, които само ще ви изкушават.

5. Яжте по- малко. Трябва да ядете по- малко и да се движите повече. Ако не контролираме приема на въглехидрати и мазнини, трудно ще отслабнем, дори да тренираме.

6. Не забравяйте – яденето е удоволствие. Не се лишавайте напълно от храната, която обичате. Важното е да я ядете интелигентно, така че да не ви разваля фигурата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *