6 начина да топим повече мазнини на тренировка

Всеки, който иска да отслабне чрез спорт, се стреми да изгаря възможно най- много калории по време на тренировка. Редовното правене на упражнения е начинът за много хора да топят мазнините и да поддържат тялото си в отлична форма. За да се възползвате максимално от тренировките, следвайте следните правила:

trenirovka

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

6. Яжте преди тренировки. Няколко диетични бисквити 90 минути преди тренировка, ви позволява да тренирате повече време и да горите повече калории. Внимавайте какво ядете и пиете преди упражненията. Не спортувайте близо до времето, когато вечеряте, защото кръвообращението в стомаха е по- бързо, така се намалява издръжливостта при движение.
5. Дишайте през носа. Вдишвайте и издишвайте през носа, за да стабилизирате сърдечния ритъм и увеличава издръжливостта. Избягвайте да вдишвате и да издишвате през устата. Дишането през носа помага да изгаряме повече калории.
4. Подгответе тялото преди кардио тренировката. Трябва да направите подходящи упражнения за загрявка. Тялото се нуждае от 15 минути загрявка преди да започне да топи мазнините.

sport-koja
3. Променяйте тренировката. Когато правим винаги една и съща тренировка, тялото ни свиква с нея и не изразходва толкова много калории. Затова трябва да има промени.
2. Тренирайте с интервали. Трябва да се променя интензивността на упражненията чрез интервали. Това помага особено в началото на тренировката.
1. Добавете леки тежести. Колкото повече работят мускулите, толкова повече калории хабим. Ако нямате много време за кардио тренировка, опитайте се да вдигате тежести от 2- 3 кг над главата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *