6 храни, които топят мазнините по- бързо

Основните начини за отслабване са два: тренировки и здравословно хранене. Но има храни, които могат да помогнат за ускоряването на метаболизма и по- лесното топене на мазнините.

hrani-dieti

За да отслабнете, без да навредите на здравето си, трябва да ядете от всичко. Ако ни липсва някое вещество, метаболизмът се забавя, защото тялото не получава всичко, от което се нуждае.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Ето някои храни, които могат да помогнат за отслабването ви:

Канела: ако добавите малко, четвърт лъжичка, към ястията си, метаболизмът ще се справя със захарта 20 пъти по- бързо, а и ще паднат нивата в кръвта. И не само това. Канелата намалява и апетита. Може да я добавите към кисело мляко, чай или зърнена закуска.

Зелен чай: Благодарение на фотохимикалите, които съдържа, стимулира топенето на натрупаните мазнини и намалява усвояването на мазнините от храната. Ускорява метаболизма ни, диуретик е и помага за изхвърлянето на задържаните течности. Има и антиоксидантно действие. Съдържа кофеин и ускорява сърдечния ритъм.

kafe-vreda

Кафе. Кофеинът помага за по- бързото изгаряне на мазнините. Затова чаша кафе дневно е препоръчителна.

Кисело мляко: Тайната на киселото мляко е в пробиотиците, които съдържа. Тези бактерии помагат за намаляването на мазнините, които тялото ни усвоява.

Люти чушки. Съдържат веществото капсаицин, което им придава пикантния вкус. Леко повишава телесната температура, като така кара клетките да работят по- бързо.

Протеини. Тялото ни изгаря всички повечето калории, когато приемаме протеини. Когато ядем пилешко, риба, месо, поддържаме метаболизма си активен през повечето време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *