5 топ съвета, за да не напълняваме повече

otslabvane-kraka

Поддържането на теглото не означава да скачаме от диета на диета. С тези лесни хранителни съвети е възможно да се грижим за фигурата си ефективно.

Много жени живеят постоянно между една и друга диета не за да отслабнат, а защото вярват, че така ще поддържат теглото си. Наистина храната има решаваща роля, но това не означава постоянно да се ограничаваме. Докато свалянето на килограми изглежда относително лесно, поддържането се оказва сериозно предизвикателство. Но ако следвате нашите 5 съвета, няма да се сблъскате с йо- йо ефекта след поредната диета.

1. Избирайте пълнозърнеста храна. Избягвайте рафинираното брашно и продуктите, приготвени от него, тъй като пълнозърнестите засищат повече, по- бавно се усвояват и са по- полезни.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

palnozarnest-hlqb

2. Умерена консумация на въглехидрати. Дори да са пълнозърнести, е добре да внимаваме с консумацията на хляб, паста и ориз. Това не означава да не ги ядем изобщо, а да регулираме консумацията, например, само сутрин и следобед.

3. Хранете се по 5 пъти на ден. Едва ли го чувате за първи път. Може да ви е трудно да го усвоите, но ще ви помогне да поддържате теглото си. Ще поддържате метаболизма си винаги активен.

4. Пийте алкохол с мярка. Алкохолните напитки съдържат празни калории, което означава, че от тях само се напълнява.

5. Тренирайте. Теглото не зависи само от това, което ядем, но и от тренировките. Затова, старайте се всеки ден да се движите .

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *