5 топ храни за изгаряне на калории

otslabvane-savet

Заради своите хранителни свойства, заради способностите си да активират организма и по още редица причини, следните пет храни са известни с това, че помагат да изгарянето на повече калории.

Ето кои са те и защо притежават това свойство:

1. Яйца. Богати на протеини и аминокиселини, от които тялото ни се нуждае, за да функционира. Богати са на витамини и минерали. Чудесен вариант са за сутрешна закуска.

2. Канела. Помага на храносмилането и стимулира дейността на инсулина в тялото, като помага за преработването на захарта. Само заради това си въздействие върху глюкозата, означава, че може да ви помогне да поддържате фигурата си. Освен това съдържа желязо, фибра, манган и калций.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kanela-otslabvane
3. Портокали. Регулират холестерола и поддържат глюкозата в ниски нива, защото високото съдържание на фибра помага за регулирането на кръвната захар и поддържа апетита под контрол.

4. Авокадо. Въпреки че съдържа мазнини, се счита за супер храна за регулиране на теглото. Тайната е в съдържанието на ненаситени мазнини и високото съдържание на фибра. Фибрата помага за разграждането на въглехидратите и мазнините.

5. Ябълки. Ако ядем по три ябълки дневно, това помага за отслабването, защото са нискокалорични, съдържат много фибра и никакъв натрий. Освен това засищат бързо и за дълго време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *