5 типа упражнения за стегнати крака

kraka-trenirovki

Всяка жена иска да има стегнати и силни крака през цялата година. Повечето обаче си мислят, че след като мине лятото, нямат причина да тренират повече. Стегнатите крака обаче не са само за красота, а подобряват и начина ни на живот, защото ни правят по- здрави и предпазват от болести.

Балет

Балетните упражнения са много полезни, за да постигнем стегнати и красиви крака. Изискват голяма прецизност на изпълнението в съчетание с грациозна стойка на тялото.

Пилометрични упражнения

Тези упражнения са много ефективни, когато искаме да изваем и стегнем мускулите на краката. Когато говорим за женската фигура, формата на мускулите е толкова важна или дори повече от размера им. Тези упражнения помагат да изгаряме калории и да развиваме чистата мускулатура. Пилометричните упражнения загряват мускулите ни, като така ускоряват процеса на топене на мазнини и постигаме стегнати крака.

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kraka-uprajneniya

Тичане

Не само помага за отслабването и топенето на мазнините по тялото, но и стягат вътрешните мускули на бедрата.

Добре е да съчетавате тичането в ходене и подскоци. Също така да се променя ритъма на тичане. Така изгаряме много повече калории и развиваме повече мускули.

Пилатес

Пилатес упражненията могат да ни помогнат да стегнем вътрешните мускули. Традиционните тренировки скъсяват мускулите и ги набиват. Чрез пилатеса ги удължаваме и ги разтягаме. Стават по- гъвкави. Въпреки че не е толкова интензивно за топене на мазнини, пилатесът също прави стегнати краката ни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *