5 съвета за отслабване за хора, които не готвят

restorant-dieta

Най- общата стратегия за отслабване е да ядем по- малко и повече да се движим. За хората, които не готвят, подобни съвети имат малко по- различен смисъл. Ако единственият домакински уред, който използвате в кухнята е микровълновата, общите приказки няма да са особено полезни.

Ето няколко полезни и практични съвети:

1. Дръжте винаги плодове върху масата. Най- лесната промяна, която можете да направите, е да концентрирате храната си около плодовете и зеленчуците. Но ако това ви се вижда сложно, дръжте винаги наблизо фруктиера с плодове.

2. Изберете правилните въглехидрати. Не е необходимо да изключите въглехидратите от менюто си, за да отслабнете. Съсредоточете се върху пълнозърнестите: пълнозърнест хляб, пълнозърнест ориз и пр.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-za-mesets

3. Правете си здравословни междинни закуски. През следобеда и предиобед обикновено ги гони страшен глад. Преди обаче да решите да си купите нещо, помислете дали наистина сте гладни или не сте просто изнервени. Ако наистина сте гладни, хапнете някакъв плод.

4. Слагайте си половин порция. Храненето навън в компания може да се използва като извинение, за да хапнем повече. Има различни варианти: може да разделите ястието с приятел, ако е по- голямо; да хапнете салата преди основното и пр. Не сте длъжни да облизвате цялата чиния.

5. Включете полезно предястие. Ако не можете да готвите, често сигурно се храните навън. Но постоянното ядене на китайско няма да ви помогне да отслабнете. Преди да поръчате основно, винаги избирайте някакво предястия: супа, бульон или салата. Така няма да се тъпчете с основното.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *