5 промени в нагласите ни, за да отслабнем

otslabvane-sedmitsa

Отново сте в лошо настроение! Напоследък, когато видите резултатите от кантара и помръквате. Вместо да се отчайвате обаче, това означава, че е време да промените нещо в ежедневието си. Ключът към здравословното тегло е в главата ви!

1. Не се водете по намаленията и промоциите. Втората порция е гратис. Това, че ще спестите пари, не означава, че ще спестите и калориите. Замислете се дали бихте купили тази допълнителна порция, ако не е гратис?
2. Стремежът да изглеждате възпитани. Отивате на гости на баба си и тя отрупва масата с любимите ви сладкиши и ястия. Вие си казвате: Ако не ям, ще се обиди. Вместо да се тъпчете до пръсване, помолете баба си да ви опакова останалата храна за вкъщи.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

preqjdane-dieta
3. Страхът от разхищение. „Ако оставя нещо в чинията, разхищавам храната“. Няма смисъл да се тъпчете с храна, която после ще ви се налепи под формата на мазнини по тялото и ще ви създаде допълнителни главоболия. Първо, за да не остава излишна храна в чинията, си слагайте по- малка порция. Разнообразявайте рецептите си с нови здравословни варианти. Гответе количество, подходящо за домакинството ви.
4. Факторът забавление. „Когато включим храна, винаги е по- забавно“. А после се чудите как да отслабнете. Не слагайте знак за равенство между забавлението и тъпченето с храна.
5. Идеята за наградата. „Имах ужасен ден. Заслужавам това парче торта“. Обикновено утешителните награди са доста калорични. Може би наистина заслужавате нещо вкусно, но нека да е здравословно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *