5 неочаквани тайни за отслабване

otslabvane-500-kalorii

Много често си мислим, че отслабването е трудна задача. Най- важното условие са мотивацията и упоритостта. Открийте 6 неочаквани тайни, за да сте по- слаби.

1. Балансирайте вкусовете. Ако мислите, че трябва да промените предпочитанията си към храната, за да отслабнете, грешите. Удоволствието от храната е нещо повече от приема на определени вещества. Когато съчетаем различните вкусове, се чувстваме най- доволни, което намалява шансовете по никое време да ядем.

2. Избягвайте изкушаващите ситуации. Има причина до касите в супермаркета да се поставят бонбони и шоколади: търговците знаят, че хората, които не контролират импулсите си, ще си ги купят. Ако не искате да се поддавате на подобно изкушение, не минавайте покрай щандовете със сладости.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

celulit-danki

3. Не ходете в кухнята след вечеря. Лесно можем да започнем отново да ядем, след като сме вечеряли: от скука, преумора, изкушение и пр. Учените показват, че ако ядем късно вечерта, особено ако не си доспиваме, лесно ще напълнеем. Така че, вместо да ядете без никакъв смисъл през нощта, заместете ходенето в кухнята след вечеря с отпускаща вана, нощна разходка, четене на книга, по- ранно лягане.

4. Пийте вода с храната. Това може да е успешна стратегии за отслабване. Ако пием преди хранене или по време на хранене, намаляваме броя на приетите калории.

5. Водете си дневник. Диетолозите препоръчват да си записваме храните, които консумираме. Всъщност, този съвет наистина действа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *