5 малки промени в ежедневието ни, които помагат за отслабването

otslabvane-na-korem

Отслабването не е лесно. Много жени се стремят да достигнат идеалното си тегло по здравословен начин, но малко съумяват да го постигнат. Чрез някои малки промени обаче, можете да свалите необходимите ви килограми, при това без да се измъчвате с непосилни диети.

1. Комбинирайте протеините със зеленчуци. Протеините ни карат да се чувстваме по- сити, но е добре да ги съчетаваме със зеленчуци. Така ще поемаме по- малко калории.

2. Яжте, за да се почувствате сити, но не и преяли. Когато се храним, трябва да утолим апетита си, но не и да преядем. Хранете се бавно, не се разсейвайте с други занимания, докато ядете.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

korem-hrani

3. Движете се по време на рекламите. Гледате любимото си предаване? Дойдат ли рекламите обаче, започвайте да се движите. Правете упражнения у дома, за да изгаряте повече калории и така да отслабвате по- бързо.

4. Спете достатъчно. Почивката е много важна за тялото. Ако не почивате достатъчно, хормоните започват да се променят и апетитът се увеличава. Недостатъчната или неправилната почивка ни подтиква да ядем повече.

5. Заменете асансьора със стълбите. Винаги предпочитаме асансьора, защото с него стигаме по- бързо, без да се изморяваме. Стълбите обаче са по- здравословния вариант, особено ако искате да сваляте килограми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *