5 идеи за бързо отслабване

Мога ли да изям това? Ще ви се отрази ли на фигурата? Какво да ям? – тези въпроси ни атакуват постоянно по няколко пъти на ден. Цял ден се чудите какво можете и какво не можете да ядете, за да успеете да отслабнете. Нека разгледаме 5 идеи, които ще помогнат по- бързо да свалите излишните килограми:

idei-otslabvane

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

1 . Пийте много вода. Задължителна е за доброто състояние на организма ни. Поддържа ви хидратирани, доставя ви енергия, а и помага в отслабването. Когато консумирате препоръчителното количество вода – поне 8 чаши на ден, можете да приемате по- малко калории, защото не се чувствате много гладни.

2 . Увеличете приема на плодове и зеленчуци. Те са в основата на здравословното otslabvane-efektхранене. Затова трябва да ги включете в храненето си, ако искате да отслабнете. Например, вместо да ядете печено месо с пържени картофи, нека гарнитурата да е маруля и домати. Вместо някакъв сладкиш за десерт, избере любим плод.

3 . Избягвайте храненето навън. Това не означава да не излизате по ресторанти с приятели. Просто трябва да имате едно наум, че това е сериозно изпитание, ако сте на диета. Хапнете нещо здравословно преди да излезете, така няма да сте толкова гладни.

4 . Скрийте изкушенията. Няма да ни хрумне да ядем шоколад, ако не го видим в хладилника или шкафа. Когато знаем, че вкъщи има чипс, по- лесно ще се изкушим. Избягвайте да ги купувате или ги крийте някъде, за да не ви се дояжда.

5 . Хранете се бавно. Скоростта, с която се храните, има огромно влияние върху реакцията на организма. Яжте бавно, за да има време мозъка да усети, че вече не сте гладни. Трябва му 20 минути, за да получи сигнала, че коремът вече е пълен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *