5 храни за интелигентно отслабване

Не ни трябват фантастични хранителни режими или сложни системи от точки, за да сме слаби. Само трябва да взимаме интелигентни решения за храната, да спазваме размерите на порциите и да се движим.

yabalki

Предлагаме ми 5 вида храни, които са не само здравословни, но и много полезни при отслабване:

1. Ябълки. Отличен източник на диетични фибри. Не само е полезна за храносмилателната система и намалява холестерола, но и съдържа малко калории. Доказано е, че ако жените ядат по 3 ябълки или 3 круши всеки ден, отслабват повече, отколкото ако добавят три овесени бисквити към диетата си.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

2. Бадеми. Ако ви трябва малка закуска през деня, шепа бадеми са много добър вариант. Доказано е, че жените, които консумират ядки поне два пъти седмично, имат по- голям успех в отслабването от тези, които не го правят.

siomga-spanak

3. Сьомга. Морските дарове и рибата са много подходящи за диетичния ви режим. Мазнината, която се съдържа в сьомгата, увеличава нивата ни на ситост. Когато хората ядат сьомга два пъти седмично, отслабват с около 2 кг повече, отколкото ако не ги ядат.

4. Яйца. Протеините ни карат да се чувстваме много сити. Въпреки че яйцата имат спорна репутация, ни помагат да контролираме теглото си. Яденето на яйца на закуска ни помагат да не прекаляваме с храната през целия ден.

5. Домати. Зеленчуците са много важни за отслабването и поддържането на теглото. Особено тези, които не съдържат нишесте, като моркови, целина, спанак. Зеленчуците, богати на фибра, ни поддържат сити. Важното е да консумирате зеленчуците, когато са в сезон, за да е сигурно, че са пресни и здравословни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *