5 съвета за бързо отслабване

Личното тегло е сред основните фактори, оказващи влияние върху здравето сега и през идните години. Отделете по няколко минутки за отслабване сега, за да се спасите от големи проблеми по – късно. Следвайте следващите безценни съвети срещу затлъстяване, чието изпълнение отнема буквално няколко секунди.

„Диетин Комплект” за реактивно отслабване

бързо отслабване

10 секунди за отслабване

Убийте апетита

Консумирането на вода преди хранене може да намали общия прием на калории с цели 20%! Тук няма никаква тайна, а чиста физиология. Течността просто кара стомахът да се чувства пълен и естествено озаптява глада. Ако водата не ви е по вкуса, преди да седнете на масата изпийте чаша бульон или прясно изцеден сок.

Намерете съмишленици

Ако нямате стимул и чувствате, че не можете да преборите тлъстините сами, потърсете помощ от други хора във вашето положение. Много по – вероятно е да изпълнявате вашата фитнес програма когато го правите съвместно с други хора. Най – добрият вариант е да започнете съревнование и на всеки три месеца например, да си организирате локален фитнес турнир.

Бъдете умерени

Ключът към правилната диета е гъвкав и реалистичен план за хранене, който спазвате през целия си живот. Повечето хора допускат грешката да се впускат в тежки режими за отслабване, след които се чувстват изтощени докрай и бързо губят позиции, възвръщайки старите мерки. А тайната на успеха е проста. Разберете, че това е един безкраен цикъл, който продължава завинаги. Това не значи да се превърнете в някакви монаси, когато ви се ядат пържени картофи – хапнете, но ограничете количеството до няколко хапки. Тоест, бъдете умерени.

Горелки на мазнини

Капсаицинът е съединението, което прави малките чушлета толкова изгарящи. Той обаче играе съществена роля за ускоряване на метаболизма, поради което е супер полезен при отслабване. 1 супена лъжица лютиви чушлета на ден ще увеличат производството на топлинна енергия до нива, които ще ускорят обмяната на веществата с цели 23%!.

Елиминирайте добавените захари

Според статистиката, съвременните хора изяждат дневно по около 20 чаени лъжички рафинирана захар, а това прави повече от 300 празни калории. Дори да не го осъзнавате, захарта е натикана почти навсякъде – в напитките, тестените изделия, зърнените закуски, бонбоните и още … Да, за щастие има и продукти, които (все още) не са засегнати: месо, яйца, плодове и зеленчуци, неподсладеното мляко и млечните продукти.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *