5 начина да започнете отслабване сега

В един идеален свят времето винаги ще е топло, вие никога няма да мислите за диети, а по дърветата ще растат безплатни наденици и пържоли. Да, ама не. Защото сега е зима, навън има снежна виелица, а вие се срамувате от кантара. И повече от всичко на този свят имате нужда от спешно отслабване. Ето пет лесни съвета как да започнете.

Опитайте силата на природата за здравословно отслабване – „Диетин Комплект“

слон с топка

Нека да дадем старт с малко статистика. Последното проучване на Галъп установи, че 51% от възрастните индивиди се надяват някога да започнат отслабване, но едва половината от тях действително правят нещо съществено. Оказва се, че началото е най – трудно, а за мнозина съставянето на подходящ план направо е непосилна задача. Защото те не знаят, че всичко необходимо за старта са само няколко малки промени в начина на живот, няколко прости стратегии, които ви представяме напълно безплатно:

Започнете деня с овесени ядки. Цяла дузина изследвания показаха, че тези малки зрънца ще ви помогнат да останете сити дълго време и се справят с това доста по – добре от останалите житни растения.

Забравете чувството за вина. Ако се обвинявате заради лакомията си, самосъжалението и неприятните емоции ще саботират окончателно вашите усилия за отслабване. Вместо да се тюхкате и да се чудите на кой сте се метнали, потърсете начин да се излекувате. И помнете, че мотивацията е най – важна от всичко.

Не обръщайте внимание на килограмите. Наистина, много експерти съветват да измервате теглото си всеки ден, но вие не правете така. Защото гледането в скалата на кантара е нож с две остриета: когато успявате се радвате и мотивирате, но ако в първите седмици няма промяна губите устрем и желание. Вместо да подскачате върху теглилката по двадесет пъти на ден, съсредоточете се върху здравните си навици.

Не пийте празни калории. Почти 40 % от дневните калории идват от захарта в напитките. Приемайте повече чиста вода, неподсладен чай с лед или черно кафе.

Не яжте късно през нощта. Когато се храните след 22:00 часа съществува в пъти по – голяма вероятност да изконсумирате повече от нужните калории. Проучване показа, че всяко среднощно тъпкане води до прием на около 300 излишни калории, които в голямата си част тялото така и не оползотворява по време на сън.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *