4 супер плода, които топят мазнините

greipfrut-otslabvane

Има доста твърдения, според които плодовете не ни помагат да отслабваме или топим мазнините. Тъй като съдържат естествени захари е лесно да се объркаме. Това обаче не е вярно. От плодовете не се напълнява, здравословни са и са продукт на природата. Много по- здравословни са от т.нар. лайт продукти.

Разлика между натурална и рафинирана захар

Тъй като съдържат природна захар (фруктоза, захар от пет въглехидрата), ни осигурява енергия. Но това не е захар, която се натрупва в тялото ни. Нашето тяло я разгражда, а трупа захар от шест въглехидрата.

Калориите, които изразходваме, за да разградим натуралната захар и другите вещества, които съдържа, които не са рафинирани, са много повече, отколкото за диетични продукти. Рафинираните продукти вече са обработени. Така тялото не ги храносмила много и се изгарят значително по- малко калории.

Всички плодове и зеленчуци помагат да изгаряме калории и да сваляме килограми. Яжте ги в натурално състояние.

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

borovinki-otslabvane

ПЛОДОВЕ, КОИТО ТОПЯТ МАЗНИНИТЕ

Грейпфрут. Диетите с грейпфрут бяха много модерни преди няколко години. Те малко помрачиха славата на плода. Но наистина помага за отслабването. Грейпфрут на гладно всеки ден подобрява метаболизма и помага на бъбреците да работят по- добре. Ще усетите как киселината почиства мазнината от тялото ви. Всички цитруси са полезни, но грейпфрутът най- много.

Боровинки. Също мощен съюзник в намаляването на мазнините по тялото, подобрява здравето на артериите и контролира диабета. Може да ги добавяте към киселото си мляко. Съдържат много антиоксиданти, които пречат на натрупването на мазнини.

Банани. Голямата изненада! Притежават толкова полезни свойства, че няма как да го пропуснем. Калият е необходим за правилното функциониране на мускулите. Засища апетита и помага за ефикасното топене на мазнините.

Авокадо. Един от най- подходящите плодове за отслабване. Съдържа вещества, които регулират кръвната захар и балансират триглицеридите. Яжте по една порция дневно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *