4 стъпки за добър режим за отслабване

За да отслабнете и да тонизирате тялото си, не само трябва да избягвате преяждането и мазнините, но и да имате предвид някои малки детайли, които ще подчертаят разликата. Нека разгледаме 5- те стъпки за добър режим за отслабване.

rejim-za-otslabvane

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ!

Стъпка 1 . Горете мазнини и калории.
Ако приемате повече калории, от тези, които приемате, ще трупате мазнини по тялото и ще е трудно да отслабнете. Препоръчителното, за да сте здрави и да имате красива фигура, е да правите по 150 минути кардио упражнения на седмица: тичане, плуване, различни видове аеробика и пр.

Стъпка 2. Не забравяйте тонизирането.
Ако правите упражнения само за топене на мазнини, а пренебрегвате тонизирането, кожата ви klyakaniyaще се отпусне. Тренирайте с гирички поне 3 пъти в седмицата за ефективни резултати, а и мускулите ви ще станат здрави.

Включете клекове за перфектно дупе, коремни преси. С гиричките трябва да правите по 4 – 5 серии с различни повторения. Не забравяйте и за почивен ден, в който мускулите ви да почиват.

Стъпка 3 . Увеличете гъвкавостта.
Да развиете гъвкави мускули е нещо, което може да постигнете само с няколко минути на ден, още щом станете сутрин. Много хора забравят колко важно е разтягането.

Йога упражненията също могат да помогнат, както и да тонизират мускулите. Опитайте още днес да се наведете и да докоснете върха на пръстите си с изправени крака. С това упражнение ще разтегнете всички мускули.

Стъпка 4 . Създайте здрава основа.
Когато тренирате, ви трябва здрав гръб, така че да можете да вдигате тежести, да се разтягате и да правите други упражнения. Може да го постигнете като правите лицеви упори. Отделете им по няколко минути на ден.

Кардио за топене на мазнини. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/fcN37TxBE_s

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *