4 рецепти с алое вера за отслабване и пречистване

aloe-vera-maska

Алое вера е лечебно растение, използване още от нашите баби и майки за облекчаване на хранителните разстройства, грижа за кожата и косата. Известно е и със силния си пречистващ ефект.

Алое вера помага за топене на мазнините, подобрява чревната проходимост и пречиства организма от токсините. Предлагаме ви 4 лесни рецепти с алое вера.

1. Чай от алое вера. Напитката се пие след хранене, като следобедна закуска или преди сън. Добавете в чаша гореща вода парченце пресен джинджифил или 1 ч.л. джинджифил на прах и парче гел от алое вера около 3 см. Оставете да ври няколко минути и после оставете да престои 10. Подсладете с мед.

2. Шейк от алое вера за закуска. Пийте сутрин на гладно, а след това закусете. Сложете в блендера 3 ягоди, сок от портокал или грейпфрут, парче гел от алое вера около 6 см и половин чаша вода. Разбийте и пийте без да прецеждате.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

aloe-vera-otslabvane

3. Шейк от алое вера с лимон. Хем ще имате плосък корем, хем ще отслабнете в същото време. Пийте го всяка сутрин на гладно и закусете след 1 час. Също и вечер преди лягане. Сложете един лимон в кората, но без семки, парче гел от алое вера около 6 см и половин чаша вода. Разбийте и пийте без прецеждане.

4. Сок от алое вера с ананас. Пийте преди или след обяд, но трябва да се храните здравословно и без вредни мазнини. Пийте преди обяд, тъй като така ще се чувствате по- сити. Сложете в блендера половин краставица, парче ананас и парче гел от алое вера около 6 см. Разбийте и пийте.

Приема на тези напитки трябва да се съчетае със здравословно хранене и редовни тренировки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *