4 начина да излъжеш глада

Поръчай „Диетин Комплект“ за бързо отслабване

Ново проучване доказа, че стомахът регулира чувството на глад чрез вътрешен часовник и с негова помощ решава кога иска да яде. Когато будилникът звънне се изпращат сигнали до мозъка и следва да се консумира нещо, за да се запазят енергийните нива.

„Когато човек се храни, стомахът се разтяга и това активира нервите в тази област. А начинът по който самите те отговарят зависи изключително много от времето, от часа в който се яде. През деня нервите са по – малко чувствителни, така че можете да ядете повече. В светлата част на денонощието стомахът трябва да е по – пълен, за да се предотврати изпращането на сигнали до мозъка. През нощта се наблюдава точно обратното – нервите са силно чувствителни и по – бързо изпращат сигнали за засищане”, казва д-р Пейдж Паркър.

диета и глад

Как да надхитрите стомаха

Не знам дали на някой от вас му пука, но ако искате да си спестите купища проблеми с личното си тегло, добра идея е да спазвате следващите четири съвета.

Събуждайте се спротеин. Когато хората ядат богата на протеин храна още в началото на деня (яйца например), те чувстват по – малко глад през останалата част. Следователно на обяд и на вечеря ще консумират по – малко ненужни калории, сравнено ако са стартирали деня със захар и палачинки.

Основното хранене преди 15: 00 ч. Проучване на Международния вестник на затлъстяването установи, че най – обилното ядене трябва да се осъществява между 13 и 15 часа. Това помага при отслабване повече, сравнено с късното хранене.

Добавете още повече протеин. Нали знаете какво казва Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече”. В смисъла на тази статия това би следвало да звучи „Колкото повече протеин, толкова по – добре”. Това вещество има свойството да намалява чувството за глад, да подхранва мускулите и да предотвратява преяждане. Разпределете приема за всички хранения, през целия ден.

Спрете се навреме. Не чакайте да дойде последния момент, за да започнете вашата диета. Тоест, вземете мерки още докато сте млади и здрави, за да се предпазите. Много по – лесно е да поддържаш една здрава къща, отколкото да градиш нещо вече разбито.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *