3 основни съвета за отслабване

otslabvane-500-kalorii

За да отслабнем, трябва да съчетаем няколко различни направления: храна, физически упражнения и пр. Ето някои полезни навици, които ще ни помогнат да свалим излишните килограми:

1. Хранене за намаляване на талията. Един от най- сигурните начини, за да загубим сантиметри от талията и да стопим мазнини, а като ограничим приема на въглехидрати. Когато престанем да консумираме въглехидрати, като захар, сладко, паста, рафинирани продукти, тялото ни ще прибегне да топи мазнините, за да си осигури енергия.

В балансираната диета трябва да присъстват сложни въглехидрати като ориз, овес, леща, плодове и зеленчуци, особено зеленолистни. Те съдържат голямо количество фибри, подпомагат храносмилането и подпомагат изгарянето на мазнини.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-hrani

Един от ключовете към здравословното хранене е намаляването на порцията и разпределение на храната в 5- 6 хранения. Ако успеете да премахнете 500 калории от ежедневното си меню, ще отслабнете значително.

2. Пийте повече вода. Това е много важно, ако искаме да отслабнем. Трябва да пием поне 2 литра вода на ден, разпределена равномерно през деня.

3. Упражнения. Движението е много важно за отслабването, защото така изгаряме излишните мазнини. Добре е да се състои от два компонента: аеробно или кардио тренировка, а после тренировка с тежести. Ако нямате физическата възможност за този тип упражнения, по- дълги разходки на бърз ход също ще са ви полезни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *