3 неща, които отличават слабите хора

Може да има изключения, но повечето хора със слабо тяло и атлетично тяло, са работили, за да го постигнат. Те са премахнали всички навици, типични за заседналия начин на живот. Ето откъде трябва да започнете и вие, за да го постигнете:

sutreshna-trenirovka

Да си слаб и атлетичен рядко е природен дар, обикновено е плод на много усилия. Всички разполагаме с 24 часа, но всеки използва времето си по различен начин. Три неща, които със сигурност не се срещат при слабите хора:

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1. Ходят на тренировка, само когато искат. Оставате у дома, защото сте изморени, не сте спали добре, или просто не искате да се мъчите на тренировка. Това са извинения, но те са се превърнали в навици. Колкото повече правите нещо, толкова повече ви харесва. Но ако тренирате редовно, всъщност няма нито да се чувствате толкова изтощени, нито ще се толкова разконцентрирани.

tae-bo

2. Уикендите не се тренира. Да пренебрегнете диетата и тренировките, които сте правили през седмицата, само за да се отпуснете през уикенда, не е удачно. Не е и задължително да се затворите във фитнес залата. Има по- забавни начини да се движите – разходки на чист въздуха, каране на колело, плуване и пр.

3. Имат приятели със заседнал начин на живот. Това ви задължава да прекарвате часове наред на масата в ресторанта или пред телевизора. Ако хората от обкръжението ви са с такъв начин на живот, трудно ще го промените. Изследване на учени, проведено в продължение на 30 години, показва, че ако имате приятел със заседнал начин на живот, вероятността и вие да напълнеете е над 30%. Това не означава, че трябва да изоставите приятелите си. Може да убедите някои от тях да идват с вас на фитнес или да се забавлявате на въздух през уикенда, да правите преходи в планината и пр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *