3 ключови грешки, които правят отслабването трудно

greshki-v-otslabvaneto

Много хора минават през следната ситуация: чувстват, че са положили всички усилия за диетата, но без резултат. Мислят си да се откажат, въпреки че имат нужда да отслабнат.

Не се предавайте! Има много фактори, на които не обръщаме внимание, но всъщност могат да попречат на усилията ни. Ето 3 от тях, които са много често срещани и може би и на вас ви пречат да отслабнете.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1 . Не спите достатъчно. Трябва да се наспивате добре. Ако спите по- малко от 6 часа, метаболизмът става бавен. Освен това хормоните се объркват, като водят до по- силен глад и по- бързо натрупване на мазнини.

bezsanie

2 . Прекалявате с упражненията. Да, сигурно си мислите, че 3 часа във фитнеса ще изваят всеки мускул по тялото ви, но прекаляването с тренировките ви изтощава. Умората пречи да сте достатъчно ефективни, кара ви да произвеждате повече кортизол (заради стреса от продължителното натоварване), пречи ви да се съсредоточите върху друго важно нещо за отслабването – планирането на храненията.

3. Много намалявате въглехидратите. Намаляването на въглехидратите може да ви помогне да отслабнете, но не го правете за много дълги периоди. Мускулите ви няма да се хранят правилно: а когато мускулите са малко, метаболизмът се забавя.

Планирайте добре тренировките и ги съчетавайте със сън, почивка и хранене. Така ще отслабнете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *