3 малко известни трика за отслабване

Ако планирате отслабване и искате да изкарате навън пакета коремни мускули, може би е време да опитате някой алтернативен метод. Умерената доза стрес за тялото е полезна, тъй като нарушава еднообразието и внася така необходимото разнообразие.

„Диетин Комплект“. Помага за отслабване!

отслабване

Тренирайте на гладно

Специалистите препоръчват да заредите с гориво 30 – 60 минути преди тренировка, за да си осигурите достатъчно енергия. Но ако тази техника не работи при вас за отслабване, може да пропуснете храненето преди влизане в залата. Това бе особено популярно по времето на Арнолд Шварценегер, Франко Коломбо и Франк Зейн, които никога не консумираха нищо преди да хванат щангите.

Най – доброто време за фитнес за отслабване е рано сутринта, тъй като през цялата нощ не сте яли храна и нивата на кръвната захар са ниски. Ефектът е изгаряне на повече мазнини. Ако все пак не можете без да прилапате нещо, нека то да бъде плод (ябълка или портокал), или лъжичка суроватъчен протеин.

Не яжте веднага след тренировка

Друг начин за отслабване с фитнес е да не се яде веднага след като излезете от залата. Разчупете правилото първата консумация да е 30 мин. след края, защото така ще се използва енергия от мастните клетки за попълване на изчерпаните запаси. Изчакайте да минат поне 60 минути и чак тогава вземете протеин и / или плод.

Не избягвайте наситените мазнини

От гледна точка на съветите за здравословно хранене звучи малко нелогично, но все пак и този съвет може да е полезен в някои случаи. Мазнините (наситени и ненаситени) са необходими за правилното функциониране на тялото, с тяхна помощ се подхранва косата, кожата и ноктите, осигурява се производството на тестостерон.

Казано с други думи, въпросът не е да се откажете напълно от апетитната пържола, а да не добавяте излишни наситени мазнини. Вместо да комбинирате с пържени картофи например, нека гарнитурата да е прясна салата без олио или дори плодове. Друго важно условие за успешно отслабване е да се храните предимно вкъщи. Защото в ресторантите мазнината се използва по няколко пъти и в края на краищата се превръща в силно токсичен елемент.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *