10 плода, които ни помагат в отслабването

plodove-za-dieta

Плодовете не само са вкусни, но са и много полезни за отслабването. Не само съдържат много фибра, която помага за успокояването на глада, но и ни поддържа сити дълго време.

1. Банани. Много са подходящи за хората, които тренират. Съдържат витамин С и В6, освен това съдържат много фибра и помагат за изхвърлянето на мазнините.

2. Портокали. Съдържат много вода и фибра, поддържат ни сити дълго време. Голям източник на витамин С, който подсилва имунната защита.

3. Ябълки. Съдържат много фибра, която помага за контролирането на мазнините. Препоръчва се консумацията им с кора, която съдържа антиоксиданти.

4. Ягоди. Богати са на фибра и калий, съдържат много витамин С. Много са подходящи за сутрешната закуска. Увеличава секрецията на хормоните лептин и адинопектин, които ускоряват метаболизма и помагат за изгарянето на мазнините.

5. Диня. Не само са източници на витамин А и С, но и съдържа много вода и фибра, които ни поддържат хидратирани и сити.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dinya-otslabvane

6. Круши. Съдържат най- много фибра от всички плодове. Ще ви помогне да утолите глада. Помага за намаляване на холестерола.

7. Киви. Вкусен тропически плод, който съдържа разтворима фибра. Тази фибра помага за елиминирането на холестерола и подобрява усвояването на хранителните вещества.

8. Грейпфрут. Ако ядете по половин грейпфрут преди всяко хранене, помага за отслабването. Нискокалоричен е и съдържа вода.

9. Праскови. Освен че са много вкусни, съдържат и малко калории. Богати са на витамини и минерали. Съдържа калий, който помага за елиминирането на натрупаните течности.

10. Боровинки. Не пропускайте да ги включете в храненето си. Богати са на антиоксиданти. Помагат за топенето на мазнините.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "10 плода, които ни помагат в отслабването"

  1. За фитнес   02.04.2015 at 23:16

    Всички плодове са полезни, особено за отлсбване е добре да се хапват повечко, тъй като повечето строги диети ограничават много хранителните вещества и тялото се нуждае от витамини и минерали.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *