10 неща, които не трябва да правите, когато сте напълнели

Качи ли сте няколко килограма? Ако се вманиачите по отслабването, това може да се превърне с сериозна спънка за постигането на целта. Ето 10 неща, които не трябва да правите, когато сте напълнели:

otslabvane-3-kg

Не пропускайте хранене

Това не е добро решение, ако искате да отслабнете. Честото хапване води до стабилизиране на кръвната захар и така да не преяждате на следващото хранене.

Не се обвинявайте

Самообвиненията няма да ви помогнат да отслабнете по- лесно. Хората, които могат да се жалят, по- лесно биха се справили с излишните килограми. Приемете теглото си и се концентрирайте върху положителните неща в живота ви.

Не харчете пари за нови дрехи

Отслабването изисква време, така че може да е необходимо време, преди да си сложите нещо по- така. Вземете си дрехи, с които да ви е удобно, но не прекалявайте, защото сте във временно положение.

Не се вманиачавайте по тегленето на кантара

Резултатите от диетата и упражненията се нуждаят от време. Контролирайте стреса и бъдете търпеливи. Различни фактори водят до постоянни промени в теглото ни в рамките на един ден. Теглете се само сутрин.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

trenirovka-hrana

Не прекалявайте с тренировките

Ако сте прекалено амбициозни, може да съжалявате. Прекаляването с тренировките може да ви подтикне да ядете повече.

Но и не спирайте с тренировките

Мислите, че сте напълнели, защото сте натрупали мускули? Едва ли това е реална причина. Мускулите са метаболитно най- активни, затова ни помагат да отслабнем и подобряват здравето на костите.

Модерните диети не са добър вариант

Не можем вечно да продължаваме с диетите за отслабване. Ако искате да отслабнете здравословно и да запазите това тегло, не прибягвайте до чудодейни диети. Вместо да отслабнете, ще постигнете обратния ефект.

Обърнете внимание на стомаха си

Хапвайте по малко, когато сте гладни, и спрете да го правите, когато сте сити.

Не се концентрирайте върху това, което не можете да изядете

Не хабете енергия, за да мислите какво не можете да ядете и мислете за храните, които са ви позволени.

Приемете, че сте напълнели

Поставяйте си малки цели, които са лесни за постигане. Така ще се чувствате мотивирани, за да продължите със здравословните навици. Бъдете положително настроени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *