10 начина за топене на мазнини

Топенето на мазнини не е лесно. Не означава да спрете да се храните или да ядете по- малко. Това би било голяма грешка. Означава се фокусираме живота си по различен начин, да живеем по- здравословно, като се движим повече и се храним правилно.

ne-moje-da-otslabne

Никога не допускайте грешката да пропускате хранене. Ако го направите, при следващото хранене ще сте още по- гладни, метаболизмът ви ще се обърка.

Ето 10 начина как да топите мазнини:

1. Излезте да тичате или да се разхождате на бърз ход. Ако не сте свикнали да тичате, може да си правите разходки, но трябва да ходите бързо. Достатъчни са 20 минути на ден. Трябва да сте постоянни.
2. Движете се повече. Трябва да прекъснете тенденцията на заседнал начин на живот. Винаги се старайте да излизате от вкъщи.
3. Следете приема на протеини. Ако ядете чисти протеин на закуска и обяд, помага за топенето на мазнините. Яжте повече яйца, риба, кисело мляко, пилешко.
4. Канелата помага. Знаете ли, че канелата намалява апетита и ускорява метаболизма 20 пъти повече. Може да я добавяте към чая си или към млякото.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kanela
5. Започнете деня с чаша вода с лимон. Така пречистваме организма от излишните токсини. Засилваме имунната система.
6. Научете се да си организирате времето. Това е много важно. Отделяйте време за всичко: хранене, работа, семейство и намерете място за спорт.
7. Зелен чай. Богат е на антиоксиданти, здравословен е, вкусен е и топи мазнините.
8. Грейпфрут. Включете го в сутрешната и следобедната си закуска. Помага ни да отслабнем и топи мазнините заради цитрусовата киселина. Намалява холестерола.
9. Сурови зеленчуци. Салатите от сурови зеленчуци, без никакви сосове, са чудесен вариант за всяко време на деня.
10. Бъдете постоянни. Не губете надежда. Необходимо е време и воля. Но ще постигнете желаното отслабване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *