Потресаващо: Мис Америка отслабва с 30 кг преди конкурса!

Нина Давулури споделя как губи почти 30 кг за 2 години

Покъртителната история на красивата Мис Америка 2014 Нина Давулури потресе целия свят. Преди да вземе короната за най – красива американка тежи цели 80 кг и минава през деветте кръга на Ада, за да отслабне и победи. Ето какво разказва тя.

„Диетин Комплект” за незабавно и лесно отслабване

мис америка 2014

В гимназията, Нина е девойка с активен живот – приета е в мажоретния състав, играе в училищния отбор по тенис, танцува много. Когато се мести в колежа обаче, интензивното учене по психология отнема цялото ѝ свободно време, спира да обръща внимание на навиците и здравето си. Храни се изключително с чипс, бонбони и бисквити, дори не си помисля да ходи на фитнес. В крайна сметка за само няколко месеца напълнява толкова много, че роднините ѝ в Ню Йорк просто не могат да я познаят. Кантарът заковава на 80 кг.

Време за промяна

Малко преди да завърши колежа, Нина е твърдо решена да отслабне. В същото време има сериозни притеснения, защото сестра ѝ се разболява от булимия заради провеждането на тежка диета. В крайна сметка преодолява страховете и стартира.

Начин на живот

Красивата нюйоркчанка постъпва разумно и първо търси съвет от специалист. Скоро разбира, че ако иска да успее е длъжна да промени коренно начина си на живот. Тъй като никога не е тренирала фитнес, започва с леки 20 – минутни тренировки вкъщи. Зарязва напълно нездравословната храна и от този момент нататък се храни балансирано. Трудно е наистина, но в продължение на 2 години успява да отслабне с цели 30 килограма и да се изстреля до върховете на модния подиум.

„Да стартираш отслабване е трудно, но именно заради това се чувствам горда със себе си. Започнах не с идеята да изглеждам добре, а да се погрижа за здравето си. Станах по – силна, по – самоуверена и повярвах в мен. Когато за първи път видях да се показват мускулите ми под тлъстините се почувствах невероятно”, споделя Мис Америка.

Съветите на Нина Давулури

  • Сменяйте тактиките за отслабване непрекъснато. Разнообразието и моментът на изненада прави тренировката по – вълнуваща и интересна.
  • Не позволявайте един нездравословен избор да провали целия ви ден. Вместо да преяждате се хранете по – често, на равни интервали.
  • Намерете си приятел за тренировка. Много по – забавно е да имаш приятел, особено когато се чувстваш демотивиран и не ти се ходи до залата. Все пак четири очи виждат по – хубаво от две.
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *