Още 13 хватки за бързо отслабване

„Диетин Комплект” за ултрабързо отслабване

фитнес за отслабване

Дисциплина

Сложете край. На мързела, готованството и безволието. Въведете желязна дисциплина в личния си живот, създайте план за отслабване и го изпълнявайте. Разкройте седмицата по време и бюджет, подгответе се и давайте газ.

Бъдете гъвкави

Въпреки че трябва да сте твърд за вашите тренировка и диета, не натоварвайте психиката си с неприемливи желания, като например да отслабнете с 10 килограма за десет дни. Вместо да се стремите към нещо недостижимо и вредно за здравето, погледнете истината в очите – килограмите се топят бавно и продължително.

Станете фитнес маниаци

Гледайте и четете всичко на тема фитнес, от което може да извлечете някаква полза. Колкото повече научите за тялото, упражненията и храненето, толкова по – добре ще се справите.

Поставете си цел

Ако сами на себе си дадете добра причина да влезете във форма (или да останете в такава), ще бъдете много по – мотивирани да го направите наистина. Как да разпалите огъня на желанието не знам, това е ваша задача. Но все пак бих могъл да подскажа, че ако изваете тяло на бог, момичето / момчето на мечтите ви по всяка вероятност най – накрая ще спре да ви отбягва и ще се съгласи на първа среща.

Свободни

Да, в пълния смисъл на думата. Играйте фитнес упражнения със свободни тежести, тъй като изпълнението им включва участие на много повече мускулни групи, сравнено с работата на машина. Освен тези които искате да натоварите, тежката щанга предизвиква и антагонистите да служат като стабилизатори, за да балансират теглото.

Мислете като професионалист

Тренирайте като истински професионален бодибилдер, за да подобрите хормоналната среда. Правейки 4 – 5 серии с по 8 – 12 повторения, с относително кратки периоди на почивка, ще повишите концентрацията на тестостерон и освобождаването на растежен хормон. Не на последно място, подобрява метаболизма.

Свръхтовар

Интензивните тренировки с големи тежести (големи според вашите възможности – б. а.), прогресивно ускорява обмяната на веществата, прави мускулите по – силни и издръжливи, подготвя ги за следващата доза желязо.

Бързина

Колкото по – бързо работите по време на вашата тренировка за отслабване, толкова повече калории ще изгорите. Каква ще е крайната сума зависи от редица фактори като тегло на щангите, интензивност, самите упражнения, почивките между тях и прочие.

Магическият плод

Знаете ли кой е той? Не се мръщете като ви кажа, че това е грейпфрут. Доказано е по научен път, че хората ядящи половин грейпфрут по време на хранене или пият по една голяма чаша прясно изцеден сок по три пъти на ден, губят средно по 4 килограма повече от останалите.

Н20

Физически активните хора действително се нуждаят от повече вода и трябва да се стремят към консумация от 2 – 3 литра всеки ден. Ако вие пък сте от тези, които мразят питейната вода научете, че дехидратираните горят по – малко мазнини, сравнено с техните по – добре напоени колеги.

Закуска по никое време?

Ами вече трябва да сложите край. Защото 30 парченца картофен чипс (пържен, пресолен и прочие) съдържат точно толкова калории, колкото едно цяло здравословно хранене. Когато стомахът застърже от глад не се чудете, а изяжте един, два или три плода, те ще ви заситят и в същото време няма да варедят.

Креатин

Помага не само за изграждане на мускули, но и за отслабване. Приемът на креатин ускорява топенето на мазнини с 0. 5%, което съвсем не е малко.

Намерете си партньор за тренировка

Подходящият партньор може да ви помогне по много начини – да ви мотивира, да придържа тежката щанга в трудните моменти, да внесе баланс във вашата тренировка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *