Отслабване чрез Аюрведа

Днес ще обърнем поглед към тайните на източната мъдрост. От векове древната наука Аюрведа е събирала естествени методи за лечение на почти всички видове болести, сред които косопад, затлъстяване и какво ли още не. Представяме на вашето внимание няколко съвета за отслабване, които са вдъхновени от Аюрведа и определено помагат за бързо намаляване на телесните мазнини.

„Диетин Комплект“ е най – добрият продукт за отслабване

отслабване и аюрведа

  • Започнете деня с чаша гореща вода с мед и лимон, най – добре е да изпиете напитката на празен стомах.
  • Винаги е хубаво да се ядат сурови и пресни храни. Аюрведа препоръчва поне три дни в седмицата да не се приема нищо друго, освен пресни плодове и зеленчуци, които не са готвени по никакъв начин. И разбира се много вода.
  • Старайте се да спите здравословно. Лягайте по едно и също време, направете и невъзможното, но си осигурете 8 часа сън. Спалнята трябва да е тъмна и безшумна, премахнете всички евентуални дразнители (телефони, часовници, телевизор, компютър и др.).
  • Избягвайте всички преработвани хранителни продукти. Длъжни сте да проумеете, че това на практика не е храна и няма никакво значение какво пише на етикета. Ако ядете подобни неща следва да приемете, че решението да се самоубиете в мъки е изцяло ваше.

Аюрведа предлага една специална рецепта на чай за отслабване и детоксикация. Просто загрейте около 1 литър вода и след това добавете по ½ чаена лажика от следните съставки:

Кимион – цели семена
Кориандър – цели семена
Копър – цели семена

Оставете чаят да ври още пет минути и след това пийте отварата на мястото на сутрешния си чай. Имайте предвид, че е доста силна и ако първоначално усетите някакъв дискомфорт, просто намалете количеството на семената. Аюрведа експерти твърдят, че гарантира сто процента отслабване в рамките на месец.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *