Отслабване с … SMS

Модерен метод за отслабване с помощта на съвременните технологии

Поръчайте „Диетин Комплект” –за сигурно отслабване!

отслабване с смс

Честото писане на СМС-и и безобразното чатене в интернет обичайно се считат за лоша практика. Последното проучване на Университета Дюк обаче показа, че мобилните съобщения могат да ви помогнат да поддържате теглото си в норма и да ви предпазят от затлъстяване.

Изследователите накарали 60 души (участници в програма за отслабване) да обработват (изпращат и четат) по 120 СМС-а дневно и това довело до трайна загуба на 5% от теглото им. Изненадващият резултат има и своето смислено обяснение, оповестено от експертите:

„Няма нищо странно в цялата тази работа, въпреки че отначало може да ви изглежда малко несериозна. Просто чрез обработката на текстови съобщения ангажирахме вниманието им и предотвратихме лоши практики като преяждане например. Най – хубаво от всичко е, че тази методика проработи при 95% от участниците, които средно отслабнаха с по 8 килограма”

Изследователите допълват, че тайната на успеха е просто да имате нещо (в случая телефон) под ръка, което да ангажира вниманието ви в опасните моменти. Целта е да се изгради условен рефлекс, който да държи отслабващия в кондиция и да не му позволява да посяга към забранените ястия.

„Разбира се, хората не трябва да пишат по 120 смс-а всеки ден. След първоначалното натоварване е достатъчно да се изпрати и по 1 на ден, за да ги държи нащрек и да им напомня, че не бива да прекаляват с яденето. Просто изместихме фокуса на внимание от храната към друго нещо”, допълват експертите.

диетин комплект отслабване
Диетин комплект за отслабване

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *