Отслабване със студ и люти чушки, гарантирано!

Две лесни стъпки за супер отслабване

Красиви и елегантни с „Диетин Комплект”

отслабване и студПродължителното излагане на ниски температури и редовната консумация на лютиви храни, могат да ви помогнат да изгорите в пъти повече мазнини и да постигнете заветното отслабване. Това показа скорошно проучване от Канада.

От доста време учените знаят, че докато белите мазнини водят до увеличаване на теглото, така наречените кафяви мазнини правят точно обратното – насърчават тялото да се раздели с излишните килограми. За нещастие все още не е ясно как може да се увеличи размерът на кафявата тъкан при хората, които така или иначе не разполагат с кой – знае колко от нея.

Предишни изследвания обаче показаха, че студените температури могат да свършат добра работа в тази насока. При тях група хора с ниски нива или въобще без кафява тъкан, бяха излагани на температура до 17° по Целзий, всеки ден по два часа в продължение на 2 седмици. И чудото станало: В края на шестата седмица почти всички от тях имали повече кафява мазнина и изгаряли повече калории, без фактически да променят начина си на живот. А най – радващо от всичко било, че тлъстините също намалели.

„Разбира се, нашата цел не е да караме хората да висят по два часа на студа, заради отслабване. Идеята ни е да намерим начин, с чиято помощ да копираме ефекта, за да стане приложим в клинични условия. Ако постигнем това, значи сме направили много за здравето в световен мащаб”, разкриват експертите.

Във втората част от експеримента, участниците трябвало да консумират богати на капсаицин продукти, най – вече лютиви чушки. Ефектът бил почти същия като при предишната група – пикантните храни завишили калорийният разход и пациентите регистрирали значително отслабване, особено в долната част на тялото. Така че не е лошо да включите лютиви храни във вашата диета – те ще ви помогнат да отслабвате дори, когато спите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *