Никога отново дебела!

Винаги си се възхищавала на онази дама, която въпреки своите 53 години, все още изглежда перфектно по бански на плажа. А твоите усилия да стопиш излишното отиват по дяволите и след края на диетата неизменно си връщаш старите форми. Да поддържаш здравословно тегло е точно толкова трудно (ако не и повече), колкото и самото отслабване. Но не се отчайвай, защото следващите стратегии могат да ти помогнат.

„Диетин Комплект” за натурално и реактивно отслабване

отслабване за жени

Формите не зависят само от гените

Широкоразпространено е схващането, че по никакъв начин не можем да контролираме външния си вид и той се определя единствено и само от генетичното наследство. Да, това до голяма степен е вярно, но само наполовина. Защото фитнес науката и диетологията са напреднали дотолкова, че с тяхна помощ можеш да изваеш тяло на истинска богиня. Мотивирай се и започни.

Алкохолът

Да, да, ако си искала да бъдеш монахиня, щеше да отидеш в манастир. Ами ти сама решаваш какво да правиш със собственото си тяло. А да изхвърлиш алкохола от менюто си е една от главните задачи, щом искаш да си красива и елегантна. Тези напитки са висококалорични, а в същото време не носят почти никакви ползи и супер лесно се трансформират в мазнини.

Отрежи десерта

Сладкарските изделия са враг номер едно на красотата. Това не значи, че трябва да ги изхвърлиш напълно от менюто си, просто отрежи от размера и количеството. Така например, вместо да изядеш цял шоколад на един път – раздели го на три части, които да ти стигнат за три дни. И не купувай сладоледи всеки ден, нека да е само един за седмицата. Така и вълкът ще е сит, и агнето цяло.

Повече плодове и зеленчуци

Този прост съвет може би е най – ценният от всички. Когато искаш да запазиш теглото след диета за отслабване, няма нищо по – подходящо от приемът на зеленчуци и плодове. Те са големи като обем, а в същото време нискокалорични. Тоест никога няма да чувстваш глад, а дупето и корема ще бъдат слаби. Яж колкото искаш от тях.

Теглото под контрол

Претегляй се поне веднъж седмично, за да следиш какво се случва. И ако забележиш нещо нередно, веднага вземай съответните мерки. Защото е много по – лесно да спреш надебеляването, отколкото да отслабваш отново, нали?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *