Джейн Фонда: Отслабване за богини

5 съвета за отслабване на двукратната носителка на Оскар

Невероятната американска актриса Джейн Фонда винаги е казвала, че грижата за тялото започва от ранна възраст и продължава до последно. Твърди, че пътят към съвършенството и красотата минава през залата за фитнес, а упражненията правят формите максимално привлекателни.

„Диетин Комплект“ за ултрамощно отслабване

отслабване Джейн Фонда

Диетите изискват особено внимание

Докато навърши 30 години, всяка една жена следва да е изградила тялото, в което се чувства добре. Теглото трябва да бъде непроменлива константа и не е хубаво да варира с повече от 3-4 кг. Когато започвате диета внимавайте за едно – винаги осигурявайте на организма всичко необходимо за правилно функциониране – витамини, минерали, аминокиселини и прочие.

Гимнастика

отслабване Джейн ФондаРедовното физическо натоварване е една от най – добрите практики в грижата за здравето. Тренировките са необходими не само за отслабване, но и за поддържане на тонус, влияят и върху състоянието на кожата. Опитът на Джейн показва, че хората с висока двигателна активност остават младолики напук на годините, тъй като натоварването способства за образуване на повече колаген, който предпазва от бръчки.

Всяка жена е длъжна заради самата себе си да състави подходяща тренировъчна програма, която да изпълнява всеки ден (ако е възможно и по два пъти). Не трябва да се правят веднага след ставане от сън или преди лягане.

Водата

В диетата ви задължително има плодове, зеленчуци, риби и морски дарове, месо. Най – важно от всичко е храната да бъде разнообразна, както и да не забравяте за водата. Божествената течност има свойството да разтваря токсините и да ги изхвърля чрез потта, като по този начин способства за пречистването на организма. Дамите пият по 1.5 литра вода дневно, зелен чай без подсладители също върши работа.

Бъдете спокойни

Безпокойството и стресът са сред основните фактори, предизвикващи затлъстяване и които разсипват кожата. Намерете си начин за отпускане, независимо дали това ще става чрез усамотяване, хубава музика или приятен разговор с приятел.

Масаж

Поне два пъти седмично разтривайте тялото си, а зоните които не достигате с ръце – с помощта на суха кърпа от естествени влакна. Още по – хубаво е, ако можете да си позволите услугите на професионален масажист. Масажът подобрява кръвообращението, намалява стреса, носи още един куп ползи за тялото и душата.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *