Взривно отслабване за 10 минути на ден

Тренировка на интервали за горене на мазнини само с едно упражнение

„Диетин Комплект” топи мазнините със скоростта на светлината

бърпи

Много хора се оправдават, че не могат да тренират, защото нямат достатъчно време. Успоредно с това непрекъснато се оплакват, че тяхната диета за отслабване не е добра или фитнес инструкторът не си разбира от работата. Проблемът обаче се крие в техния мързел, защото със сигурност както не могат да намерят време на фитнес, така „нямат възможност” и да изпълняват предписанията на своя хранителен режим.

Супер бърза взривна тренировка за 10 минути

Всъщност, няма ли някоя наистина бърза тренировка, която ще взриви тлъстините в рамките на само няколко минути? За щастие има много такива, но сега ще се концентрираме върху най – лесната и изискваща най – малко натоварване за психиката. Можете да я изпълните за 10 (дори и по – малко) минути, по всяко време на денонощието. Удобният вариант е преди да тръгнете за работа, просто изпийте кафето си малко по – бързо.

Всичко от което се нуждаете е взривно изпълнение на едно – единствено упражнение, което се нарича „бърпи”. То ще подобри издръжливостта, ще повдигне нивата на силата, ще ускори метаболизма и по този начин ще увеличи изгарянето на мазнините. Този път ще се възползваме от техниката на Табата, която се практикува от спортистите по целия свят.

Играйте повторения с максимална интензивност в продължение на 20 секунди, след това починете 10 секунди. Повторете общо 8 пъти (4 минути). Така ще взривите обмяната на веществата и ще започнете деня си с много сила и добро настроение.

Как се изпълнява бърпи:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *