Вижте в кой месец е най- добре да сключите брак

wedding Сватбата е едно от най-важните събития в живота на хората. По тази причина когато решите да встъпите в брак трябва много внимателно да изберете месеца, в който да минете под венчилото, защото той може да ви изиграе много лоша шега.

Ако се спрете на януари месец,  връзката ви може да не продължи дълго време и още по-лошо младоженката скоро да овдовее. За сметка на това пък според вярванията,  ако се спрете на февруари месец,  бракът ще бъде дълъг и щастлив. Mарт месец е месецът на раздялата, младоженците които го изберат много скоро ще бъдат принудени да напуснат родината си и да търсят щастието си в чужбина.

svatba2

Двойките сключили брак през април месец ще имат шарен семеен живот. Май месец е свързан с пролетта и новият живот, и се счита за добър избор за началото на брачния живот. Ако се венчаете през юни,  животът ви ще тече по мед и масло. Юли месец е подобен на април, животът ви ще бъде и сладък, и кисел, но в никакъв случай скучен.

Август месец ви гарантира семейна идилия. Септември пък обещава дълъг, спокоен и стабилен семеен живот. Ако се вречете един на друг през октомври трудности и проблеми ще съпътстват взаимния ви живот. Ноември месец пък гарантира богатство и изобилия на младоженците, а декември –  любов и нежност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *