Сензация! Канадски министър разкри защо извънземните се крият от нас!

Преоблечени като монахини марсианци вилнеят в Лас Вегас преди месец

канадски министър виждал извънземни

Със сигурност няма да се впечатлите ако някой ви каже, че през последните хиляда години най – малко четири извънземни цивилизации са посетили нашата планета. Но когато новината идва от бившият Министър на отбраната на Канада Пол Хейлър, при всички положения ще се замислите. Защото от този човек навремето е зависел до голяма степен световният мир и той е участвал при вземането на редица важни решения.

В интервю за руски издания, бившият канадски министър на националната отбрана заяви в прав текст, че извънземните ще бъдат много по – благосклонни към нас, ако човешката раса стане по – малко войнствена. При всички положения марсианците са силно загрижени заради поразяващия ефект от ядрените оръжия, които в крайна сметка могат да увредят и други части от Вселената.

„Най – високата извънземна активност на нашата планета бе регистрирана през 1945 г., когато бяха взривени първите ядрени бомби. Нямаше как да не свържем това с военните действия, които с глупостта си явно заплашваха мира и състоянието на цялата Вселена. Със сигурност иностранците изпитват притеснения, че глупавият човек отново ще използва атомни оръжия и с проклетията си ще направи безкрайно големи поразии – категоричен е Хейлър – Ако хората бяхме по – добри, те щяха да бъдат по – склонни да споделят с нас своите развити технологии. НЛО са толкова реални, колкото и самолетите летящи над главите ни”

Министърът разкрива още, че повечето извънземни са добронамерени и определено искат да помогнат на човешката раса да оцелее. От много доказани случаи на тяхно присъствие са регистрирани само два, в които са се опитали да ни навредят.

Някои извънземни приличат на хора

Последното шокиращо разкритие на Пол Хейлър е, че някои видове марсианци досущ приличат на нас. Даже съвсем наскоро две извънземни са били на посещение в Лас Вегас, където са сканирали обстановката преоблечени като монахини.

Медиите в САЩ и Канада допускат, че Хейлър навярно страда от някакво странно психично разстройство, но въпреки това не отричат опитите му да направи хората по – добри. Оценяват идеите му за световен мир като добри и подкрепят възраждането на нашата зелена планета.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *