Как да говориш мръсни думи на една жена

Без да те изгони завинаги

Много жени са споделяли, че се възбуждат страшно много, когато някой говори мръсотии в тяхно присъствие. Когато самият ти обаче се опита да предразположиш момичето на своите желания (или жена си) с няколко отбрани цинични израза, тя се показа ужасена и разстроена ти показа вратата. Защо се получи така? Просто защото не знаеш кога и как. Научи урока си:

любов и секс

Подготовка за обезпечаване на безопасността

Никога не стартирайте направо с мръсотиите, когато при вас има жена. Задължително изчакайте удобния момент, независимо кога точно ще дойде той. Следвайки своята цел, започнете отдалеко със закачливи сексуални вицове и ако дамата поеме, може да продължите. Следете внимателно какъв е ефекта и задълбочете нещата до позволената зона. Ако направите подготовката правилно и имате поне малко късмет, скоро ще се похвалите с лесна победа.

Оставете най – важното за накрая

Когато почувствате, че бъдещата ви партньорка е достатъчно подготвена, можете да стреляте право в целта. Кажете право в очите й какво искате да направите и как ще я накарате да се почувства. Използвайте сексуално заредени глаголи и прилагателни като „оближа” и „мокро”. Попитайте я нея самата какво иска. Ако ви отговори, че ще използва езика си за близане например, считайте се за победител.

Методи за напреднали

С това момиче се познавате отдавна, правили сте секс десетки пъти. Но напоследък нещо я виждате по – вяла от обикновено и ви се струва, че направо скучае с вас. Вместо да се ядосвате и да се правите на мъж, просто я гътнете на леглото и по време на любовната игра нашепвайте в ухото й горещи фрази, съобщения които ще я оставят без дъх.

Признайте си, че искате да я измъчвате сексуално

Някои жени обожават да бъдат секс робини (90%), въпреки че сами не си го признават. Щом и вашата партньорка е от тях, нищо не ви струва да я направите щастлива. Признайте пред нея колко много ви настървява видът й и че искате да се държи като леко момиче от улицата, поне докато сте заедно. Очаквайте ефекта с нетърпение и определена доза внимание.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *