91-годишен ветеран от втората световна дърпа коли със зъби!

Майк Грийнстийн

Всъщност става дума за американеца Майк Грийнстийн, който въпреки достопочтената си възраст може да издърпа дори малък камион по стръмнина само със зъбите си.

Вероятно Майк има най-силните челюсти в Америка. Преди ден, в чест на 4-ти юли, 91-годишният ветеран от Втората световна война издърпа своя Буик на живо в Ню Йорк.  Миналия месец, за репортаж на New York Times, старецът спрял пощальона, който всеки ден му носел вестника, закачил верига на камиончето му и пред очите на смаяния мъж и репортер, издърпал само със зъби возилото по хълма

дядото

към къщата му. Силата и стилът на ветерана са генетично заложени. Майк е седмото дете на Джо Грийнстийн, или познат като Мощния Атом (Mighty Atom)-един от последните изпълнители на силови номера. От дете Майк следвал татко си в страната и се научил на занаята му. Кариерата си започнал по време на Втората световна война, когато демонстрирал уменията си пред другите войници.  Сега, вече на 91, има болки в рамото и не достатъчно енергия, но все пак зъбите му са здрави, а и той полага много грижи за тях, така като го е учил известният му баща.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/5aLyEH3-k4U

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *