86-годишната майка на Христо Гърбов си изключила радиаторите за да пести от ток

Христо Гърбов се притеснил за здравето на измъчената си от студ родителка

  Покъртителна история разкриха наскоро Христо Гърбов и съпругата му Иглика Трифонова. Преди два месеца майката на обичания актьор, която живее във Варна, станала жертва на цената на тока. И тя като всички била шокирана, когато през януари получила сметката си. Родителката на звездата от „Столичани в повече“ толкова се шашнала, че моментално изключила малкия радиатор, с който се отоплявала. За да не притеснява известния си син с тревогите си, 86-годишната жена скрила от него какви мерки е предприела, за да пести от ток. Няколко седмици си стояла тайно на студено.

„Тя е била 42 години учителка. Пенсията й не стига, за да си плаща – клише. Христо й помага и плаща сметките й по банков път. Когато сама си видяла януарската сметка там във Варна, изпитала чувство на срам. Страшно било накърнено достойнството й“, разказа за случката съпругата на Христо – режисьорката Иглика Трифонова. Тя сподели още, че по някаква щастлива случайност точно в този период звездата от „Столичани в повече“ посетил родителката си в морската столица. Гърбов заварил майка си с изключения радиатор, който той й е подарил, и притеснен започнал да я убеждава да не стои на студено.

„Тогава тя каза думи, които сигурно никога няма да забравим: „Не може децата ми да работят, за да ми плащат сметките“. Това беше може би за 22 години промени, най-голямата ми драма. Винаги сме се опитвали някак си да сме над битовото. Но в случая не можеш да бъдеш над битовото“, с тъга сподели съпругата на Христо Иглика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *