$ 300 000 лапва Парис Хилтън от „ВИП Брадър“

Парис Хилтън
Парис Хилтън

  Не $ 150 000, както бе обявено, а $ 300 000 ще прибере световноизвестната блондинка Парис Хилтън, за да дойде в България и да участва в родния „ВИП Брадър“, научихме от достоверни източници. Сензационната вест, че милионерката пристига у нас, се оказа напълно достоверна. Хонорарът на Парис е космически, но продуцентите имат очаквания инвестицията им да се върне многократно.

Засега не е известно точно колко нощи ще бъде в Къщата край Нови хан, нито претенциите й да участва в риалитито. От шоуто пазят в тайна всички подробности около преговорите с екипа на Парис, които текат вече от седмици. Пазарлъците започват всяка вечер в 20 часа българско време и продължават до ранни зори.

Единственото нещо, за което Хилтън до момента е претендирала пред екипа на родния „ВИП Брадър“, е в Къщата в Нови хан да ухае на ванилия и лавандула. Освен това желаела на всяка цена да й бъде подсигурена биохрана.

Парис Хилтън„Някои български звезди искаха два пъти повече пари от Парис Хилтън“, обяви на всеослушание продуцентът Нико Тупарев при презентирането на Къщата пред журналисти. Той не уточни каква сума ще получи като хонорар Парис и дали въобще се доближава до коментираните 300 000 долара. Тупарев запази в тайна и периода, който звездата ще прекара в шоуто.

Максимум месец ще остане, отвърна с усмивка продуцентът на по настоятелните. Думите му обаче се приеха на шега, тъй като миналата година звездата на „Плейбой“ Памела Андерсън издържа само 3 дни в къщата на „ВИП Брадър“. А таблоидите в САЩ тръбяха тогава, че я мъчат финансови проблеми. Ако се вярва на мълвата, за краткия си престой в риалитито спасителката на плажа е взела около 150 000 долара. За сравнение баскетболната звезда Денис Родман прибра около $ 200 000, за да влезе за седмица в „Къртицата“. Така че със сигурност възнаграждението на процъфтяващата бизнес дама Парис Хилтън ще е в пъти по-високо.

Всъщност причината Парис да дойде в България е рекламната кампания на хотела й „Хилтън“. Неотдавна той бе купен от милионера Спас Русев. Блондинката, съвсем закономерно, ще спи в собствения си хотел, докато е у нас.

Парис ХилтънКакто цял свят добре знае, американската принцеса притежава империя за милиарди която строи още от 18-годишна възраст. Така че едва ли е опряла до парите, които ще вземе за участието си в родното шоу. Най-вероятно у нас я води страстта й към приключения, а и любовта й към телевизионни изяви, пък били те и в малка България.

Една от наследниците на семейство Хилтън притежава 17 продуктови линии на обувки, чанти, часовници, дрехи и какво ли още не. Всичко това, носещо марката „Парис Хилтън“, се предлага в магазините на известната блондинка в над 40 държави по целия свят. Освен това заможната млада дама притежава над 15 аромата с общи продажби за над $ 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. заслужено печели наградата „Предприемач за милиард долара“ като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Наред с това Парис развива и друг бизнес. Получава колосални суми, за да се появява по различни събития и клубове.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *