18 години затвор за убиеца от Катуница Симеон Йосифов!

Симеон Йосифов

Шофьорът убиец Симеон Йосифов, прегазил на 23 септември 2011 година младежа Ангел Петров от село Катуница, бе вкаран зад решетките за 18 години от Пловдивския апелативен съд. Йосифов беше признат за виновен, че е нарушил правилата за движение и умишлено е причинил смъртта на 19-годишното момче.

Симеон прегазва Ангел Петров и го влачи с колата си, след свада. Ангел се втурва да брани своя приятел Веселин Христов от нападение, подето от Кирил Рашков известен още като Цар Киро. Това става ясно в хода на следствието. Семейството на  Христов имало стара  вражда с клана Рашкови. Първоначално Йосифов твърдеше, че блъснал момчето случайно, но според очевидците, прегазването е

Симеон пред съда

било напълно умишлено и осъзнато от шофьора. Според присъдата Ангел няма да може никога през живота си да седне зад волана на превозно средство и да управлява МПС. Автомобилът, оръжие на престъплението е конфискуван в полза на държавата. От начало Симеон бе осъден на 17 години , но магистратите от Пловдивския окръжен съд, увеличиха с една година присъдата му. Тя ще се изтърпява при първоначален строг тъмничен режим.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Fxt_zg-GM6A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *