„Хамас” и Израел водят война и в Twitter

Израел водят война и в Twitter

Войната между Хамас и Израел продължава както в реалния, така и във виртуалния свят. Израелски ВВС започнаха военна кампания срещу „Хамас”, която е придружена от престрелка между двете страни и в Twitter, според ABC News.

„Ние препоръчваме на агенти на ” Хамас”, независимо от длъжността и ранга, в следващите няколко дни да не си завират носа тук”- пише в социалната мрежа представител на израелските ВВС, с прякора @ IDFspokesperson.

Tweeta e придружен от  линк към новината, че израелските атаки са убили един от лидерите на „Хамас”, Ахмед Джабари. В отговор на това убийство част на ивицата Газа е била подложена на минометни атаки.

Израел уби военния командир на Хамас

След което, последва чуруликане в туйт от потребителя с прякор @ AlqassamBrigade: „Нашите свещени ръце ще докопат и вашите лидери и вашите войници, колкото и където да са те (вие отворихте вратите на ада и ще минете през тях)”, завършва @AlqassamBrigade.

Двете воюващи страни непрекъснато актуализират новините и публикуват коментари за променящата се ситуация в региона. Конфликтът между Израел и „Хамас” пламна отново след сблъсък на двете страни на границата на Израел и Палестина, на 10 ноември. Вчера 15 ноември ситуацията в региона беше обсъдена на заседание на Съвета за сигурност на ООН.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/4bdRICHUjQU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *