„Плейбой” правят стриптийз бар в Космоса

Плейбой подготвят стриптийз в Космоса

Компанията за космически туризъм „Върджин галактик” и луксозното мъжко издание „Плейбой” подготвят старта на нова ера в развлекателната индустрия, съобщават британските медии. В момента тече усилена разработка за пускането в експлоатация на първата космическа станция, която ще предлага забавления извън пределите на Земята, на достъпни за средния европеец цени.

Подробности за проекта разкрива сър Ричард Брансън, който е собственик на холдинга Върджин груп, включващ в себе си звукозаписната компания „Върджин рекърдс”, „Върджин галактик” и още няколко успешни бизнес организации.

Като цяло идеята е да бъде създаден космическа станция, която ще се намира в орбита около нашата планета. Суперлуксозното заведение ще прилича на огромно колело, а в средата ще се намира основната част от съоръжението, където именно на клиентите ще се предоставят „неземни удоволствия”.

Плейбой подготвят стриптийз в Космоса

В ядрото на космическия кораб ще има стриптийз бар, в който съвсем земни момичета ще въртят дупета около пилони при нулева гравитация. Ще бъдат оборудвани изискани ресторант и казино, в които обаче скъпите ястия няма да се веят из въздуха, защото посредством физични процеси ще бъде създадено изкуствено привличане към повърхността. Сервитьорките пък ще бъдат нагласени като зайчета с реактивни раници, които ще хвърчат и ще поднасят от въздуха храна и питиета.

Все още не е ясно колко би струвал космическият круиз и кога проектът ще бъде напълно завършен. Въпреки това обаче, „Върджин галактик” вече пуснаха билети от по 200 000 щатски долара за първия полет. До края на годината се планират първите тестови полети в Космоса.

ЖЕГА:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *