Яне Янев броил 20 000 евро за жена си Галя

Яне Янев със съпругата си Галя

  Пикантен слух обикаля тези дни политическите кулоари. Откакто лидерът на „Ред, законност и справедливост“ се закани да покаже на всички, че е истински мъж, в обръщение се завъртя мълвата за купената булка Яневица.

Младата изгора на воеводата от Сандански била палава студентка в Юридическия факултет на Софийския университет. Момичето заглеждало къде що има по-засукан столичен ерген, но трудно се решавала на любовни връзки. Покрай един от любимите си преподаватели – Атанас Семов, чевръстата девойка успяла да се запознае с Яне Янев. Той си я харесал почти от раз, но не си давал много зор за интимен контакт с нея.

Последвали покани за кафета и вечери, но до най-важното нещо така и не се стигнало. В същото време в медийното пространство се появили десетки злостни слухове, свързани с нестандартните сек*уални практики на политика. За да спаси имиджа си, Янев послушал съветите на свои приятели и решил да се задоми.

Яне и съпругата му на сватбата си

Красивата Галя влязла в ролята на спасителната сламка, за която громящият корупцията лидер се хванал. Ако се вярва на приказките, двамата ги обединявала не толкова любовта, колкото интересите.

Дипломираната юристка не искала да се връща за нищо на света в Червен бряг, пък се и оглеждала за по-солиден мъж, който да отговаря на претенциите й. Така изборът й опрял до Яне Янев.

Левентът не се двоумил много и предложил брак на доста по-младата от него хубавица. За да подсили чувствата й, направил скромен подарък от 20 000 евро, скъпи бижута и маркови парцалки, говорят негови сподвижници.

Последвала пищна сватба и младото семейство Яневи заживели почти като в приказките, но с тази разлика, че младоженецът оставил невестата при майка си в Сандански и се върнал в София, за да работи за благото на държавата. Според последната клюка Яне-Яневица била бременна и с раждането на дете веднъж завинаги щяла да запуши устите на злобарите.

„Е, то и Емил Димитров а има син…“, казват многозначително по този повод в политическите среди…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *