Яна хванала Орлин с мъж

Акимова и Павлов по времето, когато танцьорката си е правила сметка, че ще остарее с поп звездата
Акимова и Павлов по времето, когато танцьорката си е правила сметка, че ще остарее с поп звездата

  Потресаващ слух върви из седенките на столичния хайлайф. Шокиращата клюка твърди, че Петко Димитров не е причината Яна Акимова да зареже Орлин. Истинската причина била в бисексуалните наклонности на Павлов. Но още по-шокиращото е, че танцьорката го сварила по бели гащи в интимни пози с мъж. И уви не успяла да издържи на гледката и му теглила сиктира.

Не става ясно точно в кой момент Яна е разкрила, че поп идолът не прави подбор на интимните си партньори единствено от срещуположния пол, понеже слухът за разрив в отношенията им плъзна още през миналото лято. Сексапилната Акимова била толкова потресена и смаяна от откритието което направила за ориентацията на Орлинчо, че погребала тотално всички планове които крояла до преди това да създаде семейство с него и да го направи баща.

Наскоро изоставеният певец издаде, че отношенията им с Яна охладнели, когато танцьорката му замрънкала, че иска сериозно обвързване и семейство.

Орлин Павлов
Орлин Павлов

Акимова го натискала да се оженят, да си народят хлапета. Бъдещата съпруга на Петко Димитров недоумявала защо приятелят й отбягвал темата с брака. Но накрая узнала причината и тя въобще не била кариерата на певеца, както самият той се опитвал да се измъкне и пред нея, а впоследствие и пред медиите в обясненията си какво е довело до края на любовната им идилия.

Акимова била крайно огорчена, че е възлагала надежди за бъдещето си на човек с две лица и че в крайна сметка се оказала измамена. По обясними причини Павлов нямал абсолютно никакво намерение някога да се обвързва пред закона не само с Яна, но и с която и да било друга жена.

Красавицата с разбито сърце все пак проявила човещина и обещала на Павлов да не споделя интимните му тайни за да не навреди на имиджа и кариерата му, и да поддържа илюзията, че са двойка. Затова истината за връзката й с Петко лъсна чак след края на „Денсинг Старс“, след като самият Орлин разгласи, че са скъсали.

Ицо Петрофф набеди Орлин, че се продава
Ицо Петрофф набеди Орлин, че се продава

Хайперсони, запознати с миналото на победителя във „ВИП Брадър“, не изключват възможността клюката да е 100-процентова истина, тъй като Павлов не залитал по красиви мъже от вчера. Не били едно и две частните партита, които засекретявали покъртителни истини за другия Орлин. Шушука се, че един от мъжете, с които мокрият блян на тийнейджърките е бил интимен, е Евгени Минчев.

Публична тайна е, че паркетният лъв му се обяснил в любов чрез стихосбирката си „Живот на педал“, в която лично наредил строфите. Масло в огъня на спекулациите наля и доайенът на хомосексуалистите у нас Ицо Петрофф. Според него бившият вокал на „Кафе“ заработвал доста повече от срещи с мъже, отколкото на сцената, и тарифата му била 5000 евро.

Приятели на музиканта обаче категорично отричат пикантната вест. „Орлин си е 100% мъжкар! Всичко друго са празни приказки на завистниците.“

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *