Яна Акимова запозна Петко със семейството си

Братът на Яна, Минко, се мъкне след Петко като сянка

  Кой каквото ще да лъже, Петко Димитров и Яна Акимова са си гаджета и доказателствата за това валят ден след ден. Поредното от тях е, че преди дни красивата танцьорка е запознала бизнесмена, с който станаха двойка в „Денсинг Старс“, със семейството си, доложиха информатори.

Петко показа снимка в социалната мрежа, със заглавие „На път“, на нея се вижда, че е с брата на Яна, Минко Акимов.

Докато двамата мъже се забавляват, фотографирайки се за фейсбук, шофьорското място е заела самата Яна. Въпреки, че не се вижда на снимката, тя се е отразила в очилата на Петко забелязаха журналисти.

Яна шофира колата на приятеля си

Крайната спирка на пътуването на триото била морското село Лозенец.

На път към Черноморието се отбили през Габрово, откъдето е родата на наследничката на Мария Игнатова, Ели Гигова и Преслава.

„Братчето й Минко е по-влюбен в Петко и от самата Яна.

Танцьорката остави Петко на морето да кара джетове и отприщи за Венеция

Двамата много са си допаднали на тема екстремни спортове, казва агентурата ни. На морето пътищата на влюбените временно се разделили. С полет от Варна Акимова отлетяла към Италия, където имала резервирана екскурзия до Венеция още преди „Денсинг Старс“. Петко предпочел да я изчака край морския бряг, за да се отдаде на другата си страст след конете и ездата – джетовете.

Яна и Петко продължават да отричат интимната си връзка, но фактите са неоспорими и очевадни – и след края на риалитито Акимова не спира да се мярка в компанията на плейбоя, а не в тази на Орлин Павлов, с който уж още имала вземане-даване. Клетият Орлин пък бил съсипан от лудуването на половинката си. Според запознати той наивно вярвал, че тя скоро пак ще се върне при него. Певецът смятал, че това е нейна временна авантюра, и скоро пак ще се съберат с Яна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *