Юксел Кадриев опериран по спешност от дискова херния

  Лекарите от Военна болница са възхи­тени от мъжкото пове­дение на най-добрия водещ на Би Ти Ви – Юксел Кадриев.

 Партньорът на Ани Салич претърпя неот­давна операция от дис­кова херния.

 Юксел усетил нераз­положението една су­трин, докато си миел зъбите. Леко се навел и нечовешката болка се отключила.

 Кадриев за втори път се бори с коварното заболяване, тъй като неотдавна претърпял успешна интервенция заради същите про­блеми. „Усложненията бяха засечени навре­ме. Хирургическата ин­тервенция беше неиз­бежна“, заявиха леку­ващите го д-р Пранжев и д-р Хаджиангелов. Целият екип на Воен­на болница е възхитен от мъжкото поведение на Юксел в този тежък за него момент. Според тях пациентът ще бъде изписан от лечебното заведение още тази седмица.

 „Въобще не се дър­жи като звезда. А през това време в медиите се появяват непрекъс­нато някакви писания, че едва ли не е бил свален от екран зара­ди проблеми с бивша­та си съпруга Бонка, която отблъсква всич­ки, като вади някакви пикантни подробности за неговата различна сексуалност, за която никой не знае дали е истина. Да й се чуди човек как ще гледа дъ­щеря си в очите, след като е изговорила всич­ки тези гадости. Ние, които се борим за жи­вота му, сме притесне­ни от тези спекулации.

 Какво ли остава за него? Но нито за мо­мент той не е показал, че се притеснява. Въз­хитени сме от мъжкото му поведение и въобще не ни интересува кой какво говори за него“, хвалят го асовете по неврохирургия във Во­енна болница.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Юксел Кадриев опериран по спешност от дискова херния"

  1. Тончо   27.03.2012 at 18:53

    Той за това е в болница,защото Бонка ще се чуди как ще гледа дъщеря си в очите хахахахаха всичко се връща колко сте глупави!!
    На лъжата краката са къси,дали не му оперират случайно крачето третия път?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *