Що не арестувате Фидосова и Цецка Цачева, поне ще е забавно

Искра Фидосова (вляво) с Цецка Цачева и Мая Манолова (вдясно)

  Миналата седмица МВР-то, на­чело с Цветан Цветанов, разигра по­редния цирк. Напоследък пред­ставленията на „Цецо пикчърс“ стават все по-евтини. Сценарис­тите са слаби, а сюжетите им из­дишат. Вече дори не е смешно, другари милиционери!

 Първо в контролираните ме­дии чрез удобни и услуж­ливи журналисти „изте­че“ информацията,  че са арестувани несебър­ският наркобос Митьо Очите и Антон Петров – Хамстера, подсъдим по делото „Октопод“. Дотук добре. И двама­та известни, единият наскоро излезе от за­твора, другият – обичай­ният заподозрян за всич­ко, с което не могат да се справят, и любима дъвка в ус­тата на министър Цветан Цветанов.

 Та Очите и Хамстера се ви­дели и искали да убиват висш полицай.

 Едни наведени журналисти пишат, че мишената е шефът на ГДБОП Станимир Флоров, други – заместникът му. Утре ще кажат, че е Цветанов, а защо не цялото правител­ство. Най-интересното е как завършва всичко – двамата подписали предупредителни протоколи да не се занима­ват с подготовка на убийства. Маргините за същото лежаха години по арестите, разслед­ваха ги и даже ги съдиха. Хам­стера и Очите – с предупреди­телни протоколи. За сведение – предупредителни протоколи подписват циганите в махала­та, когато бият жените си и те се оплачат на полицията. Идва униформеният и пита: „Ти, бай Манго, що биеш жена си? Я разпиши тука, че съм те пре­дупредил да не я биеш“. И си тръгва.

Цветан Цветанов

  После бай Манго сръбва повечко ракийка от евтината и пак бие жена си. Има поне 20 предупредителни протокола за тази година. Ми­тьо Очите и Антон Хамстера – и те така. Говорили си как ще убиват Флоров или заместника му, подписали по един прото­кол и хайде чао.

 После друга информация – не били заедно при ареста. Очите бил арестуван в Несе­бър, Хамстера – в София. Опе­ративна информация имали от полицията, че се видели два­мата преди време и си говорили да убиват големи ченге­та. Сигурно някъде по новата магистрала до морето, по сре­дата между София и Бургас. Седнали да пият по кафе на бензиностанцията и на висок глас обсъждали как ще убиват висш полицай. А касиерката, агент под прикритие, ги чула и докладвала оперативната информация. Вече не е смешно, нито за­бавно, а тъпо.

 Очите, наскоро излязъл от затвора, да рискува пак да го тикнат там. Хамстера, подсъ­дим по делото „Октопод“, най-голямата гордост на правител­ството, ще се среща с Митьо Очите да убиват полицаи. При положение, че със сигурност и двамата ги следят денонощ­но, подслушват им телефони­те и са вербували хора от об­кръжението им да снасят ин­формация. И те го знаят това, ама що да не се срещнат, ей тъй, между другото, и да убият някой висш полицай. Било то Флоров, било Цветанов.

Цецка Цачева и Искра Фидосова (вдясно)

  По същата логика утре Волен Сидеров и Ахмед Доган, че подготвят терористичен атентат срещу Бойко Борисов, защото мно­го им пречи. Така ще деста­билизират страната и ще ста­нат първата двойка министър-председатели в историята на България.

 Ама най-ще са убедителни, ако щракнат белезниците на Цецка Цачева, Фидосова и на Мая Манолова и ги обвинят, че подготвят групово и организи­рано изнасилване на Цветан Цветанов, за да имат умни и красиви деца като него. После могат да хванат и Люба Кулезич и да кажат, че е глава на организираната престъпна група „Амазонка“, щото и тя много го харесва и искала да й пусне, ама той се дърпал. Даже и лифтингът не помогнал. 

Най-тъжното е, че когато хо­рата остават без работа, нямат пари, убиват ги по селата, за да им вземат мизерната пенсия, ченгетата се занимават с евти­ни номера и шменти капели и имитират борба с престъпност­та преди доклада от Брюксел.

 Другари милиционери, на на­селението хич не му пука, че сте арестували Очите и Хам­стера. Тривиалната постановка не върши работа. Ако закоп­чаете Фидосова, поне ще е забавно. А сега е тъпо. Мно­го тъпо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *